De Onderwijsfabriek, over ons

De Onderwijsfabriek

over ons

Voor een gezonde teamcultuur

De Onderwijsfabriek is een eigentijds onderwijsadvies- en inspiratiebureau. Wij zijn er om jou als leider van een school, bedrijf of organisatie te ondersteunen in het ontwikkelen van een gezonde teamcultuur. Met jou creëren we de ideale omgeving waar werknemers vanuit hun potentie, persoonlijke kernwaarden en flow met elkaar samenwerken ten behoeve van jullie doelen. Met onze aanpak haal je het beste uit je mensen, wil iedereen in jouw team werken en behaal je de resultaten die nodig zijn voor de bloei van jouw school, bedrijf of organisatie. Dat doen we door onze duurzame en heldere aanpak af te stemmen op jullie behoefte. We trainen, coachen, verzorgen studiedagen, spreken en zijn bijna dagelijks te vinden op LinkedIn en Instagram voor jouw inspiratie, afgestemd op een gezonde teamcultuur.

De mannen van De Onderwijsfabriek

De Onderwijsfabriek, over ons

Jan-Willem Korlaar

Geboren in 1983, woont in Bunschoten - Spakenburg, is getrouwd en vader van twee zoons. Sinds 2017 directeur op een basisschool in Nijkerk. Passie voor horeca, lekker eten en voor alles wat te maken heeft met onderwijs. Naast de Pabo afgestudeerd aan de master Leren en innoveren en deed daar onderzoek naar missie & cultuurvorming bij teams. Afgestudeerd als vakbekwaam schoolleider en heeft de sterke overtuiging dat onderwijs het ultieme middel is om de wereld mooier te maken. Wordt enthousiast van een mooi potje voetbal op tv.

De Onderwijsfabriek, over ons

Rien Tanghe

Geboren in 1984, woont in Nijkerk, getrouwd en vader van drie kinderen. Studeerde in 2007 af aan de Pabo. Ruime ervaring in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs, werd coach van leerkrachten, bovenbouwcoördinator en ontwikkelde grote passie voor het ontwikkelingsgericht onderwijs (OGO). In 2016 een onderzoek afgerond naar krachtgericht coachen en afgestudeerd aan de master Leren en innoveren. Is op dit moment full-time ondernemer. Fan van muziek, mindset, Apple, Instagram en positieve psychologie.

Wil je onze ondersteuning?

Wij helpen je graag om jullie cultuur concreet en inzichtelijk te maken. Onze aanpak stemmen we volledig af op jullie behoefte. Niet alleen vooraf, maar ook tijdens het proces. We houden de lijntjes kort, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en wij goed aansluiten bij wat nodig is. We kiezen voor een heldere aanpak, sterk beïnvloed door de positieve psychologie en antropologie. De Onderwijsfabriek kenmerkt zich door duurzaamheid, transparantie, authenticiteit, plezier en een krachtgerichte benadering.